HIDROLAT BREZE

Kada osjetite kako djeluje, mijenja se i vaš odnos prema koži

Hidrolat breze vraća osjećaj UGODNOSTI osobama s atopičnom, upaljenom i nadraženom kožom, stvarajući mikrobiološku ravnotežu u epidermi kože.

Prije svega, to potiče djelovanje Chicatelle!

Važno! Unatoč činjenici da je pelud breze jedan od najvećih alergena, do sada nitko od naših kupaca nije imao alergijsku reakciju, jer se pelud destilacijom ne pretvara u tekućinu.

HIDROLAT BREZE

Kada osjetite kako djeluje, mijenja se i vaš odnos prema koži

Hidrolat breze vraća osjećaj UGODNOSTI osobama s atopičnom, upaljenom i nadraženom kožom, stvarajući mikrobiološku ravnotežu u epidermi kože. Prije svega, to potiče djelovanje Chicatelle!

Važno! Unatoč činjenici da je pelud breze jedan od najvećih alergena, do sada nitko od naših kupaca nije imao alergijsku reakciju, jer se pelud destilacijom ne pretvara u tekućinu.

Voda je smrt za kožu! doslovno...

Dobro pročitajte ovo i pokušajte razumjeti…

PH naše kože je oko 5, kod atopika čak i malo viši, ali nikako kao voda! Voda se nalazi oko broja 7, što znači da je pH vode neutralan…

No pH kože je KISAO, dakle dvije razine niže od 7, što je važno jer je takvo okruženje odlično za mikroorganizme.

Na epidermi naše kože nalaze se milijuni mikroorganizama koji u odnosu na ostale sastojke osiguravaju da je koža zaštićena od vanjskih utjecaja… a kad isperemo kožu vodom, uništavamo okoliš u kojem ti mikroorganizmi žive.

Obnavlja mikrofloru u epidermi kože

Drugim riječima, navedeno znači da naša opsesija pranjem, sapunanjem i mirisanjem tijela ljude dovodi do sve većih PROBLEMA KOŽE!

No, mi ćemo vam reći više o takvim stvarima kada se prijavite na naš newsletter na dnu web stranice ili na blagajni – prije nego što naručite.

Ono što želimo da sada shvatite je da se koža nakon pranja, zaštitni sloj, odnosno “ph” prirodno obnavlja, ali za to je potrebno dosta vremena…

Tako smo napravili hidrolat breze s ph vrijednošću oko 3,5! To znači da kada kožu operete vodom, a zatim pošpricate hidrolatom breze, brzo izjednačite pH kože na 5 i tako stvorite idealno okruženje za opstanak mikroorganizama.

Smiruje iritaciju 113% organsko i prirodno

Dobro… Ovdje smo malo pretjerali, ali samo da vam jasno kažem da je hidrolat potpuno prirodan proizvod, bez ikakvih aditiva… Samo ORGANSKI uzgojeni, destilirani pupoljci breze.

INCI: Betula Pendula Water Extract

KOLIČINA: 120 ml

Što je još karakteristično za hidrolat breze?

Hidrolat breze ima jednake pozitivne učinke na kožu kao i “breza”, čiji se ekstrakti od davnina koriste u kozmetičke svrhe…

Ekstrakte breze ljudi koriste uglavnom za njegu starije, suhe i umorne kože, usporavanje procesa starenja stanica kože, uklanjanje podočnjaka, sužavanje pora, posvjetljivanje i čišćenje kože, uklanjanje upala i ekcema, poticanje regeneracije i zacjeljivanje rana. Isto tako i ogrebotina i drugih ozljeda.

1 x Hidrolat

Dostava

€ 27,00

€ 5,00

2 x Hidrolat

Dostava

€ 54,00

BESPLATNA

100 % bez rizika!

Ako vam hidrolat NE ODGOVARA, vraćamo novac.

Kako ga koristite i čemu služi?

Pošpricate hidrolat breze na kožu, pričekate da se upije i to je to… Ako vam je koža atopična ili samo jako suha, nanesite kremu za njegu atopijskog dermatitisa – Chicatella.

Naravno, možete ga koristiti samostalno, jer je odličan izbor kada želite:

  • nahraniti dehidriranu kožu lica,

  • ublažiti oticanje nogu i proširene vene,

  • ublažiti svrbež zbog suhe ili nadražene kože

  • smiruje kožu nakon brijanja (odnosi se i na muškarce),

  • ujednačava ton kože i ublažava crvenilo.

Dostava

Paketi se dostavljaju DPD dostavom, svakog utorka i četvrtka ujutro. Kada paket krene na put, DPD će vam poslati SMS i email da je paket na putu i kada ga namjeravaju dostaviti. Nemam se O ČEMU brinuti ako u to vrijeme niste kod kuće, jer će vas kurir nazvati i dogovorit ćete termin.

Politika povrata

Nakon četiri godine na tržištu, toliko smo uvjereni u svoju profesionalnost i JEDINSTVENOST da ako vam se ne sviđa hidrolat breze, bez ikakvih pitanja vraćamo novac.

Što kažeš? Hoćemo li ga poslati?

Mišljenja kupaca

U nastavku ćete pronaći mišljenja stvarnih kupaca za koje koristimo najvjerodostojniju platformu na svijetu – TrustPilot. Mišljenje može napisati svatko tko kupi proizvod i time stječe status “provjerenog kupca”. Međutim, prvo se morate pretplatiti na naš newsletter kako bismo vam uopće mogli poslati e-mail, inače GDPR zakon to ne dopušta.