Više o odricanju od odgovornosti ako volite čitati pravne stvari ...

Ili još bolje….priuštite si jednu Chicatellu! 😉

AdviseMyStyle d.o.o. obvezuje se da će informacije na ovoj web stranici biti ažurne i istinite. Ako i dalje naiđete na nepravilnosti, molimo vas da nas obavijestite putem e-maila ([email protected]), uključujući i informaciju gdje ste na stranici pročitali određene informacije. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Ne snosimo odgovornost za gubitke koji proizlaze iz nepravilnosti ili nedostataka, niti za gubitke uzrokovane širenjem informacija na Internetu, kao što je npr. smetnje ili prekide. Kada koristimo online obrasce, nastojimo imati što manje obaveznih polja. Za sve gubitke nastale korištenjem podataka, savjeta ili ideja od strane AdviseMyStyle d.o.o. putem ove web stranice, AdviseMyStyle d.o.o. ne prihvaća odgovornost.

Korištenje ove web stranice i njenih komponenti ograničeno je općim uvjetima korištenja. Korištenje ove stranice podrazumijeva da ste upoznati s općim uvjetima i da ih prihvaćate.

Odgovore i pitanja o privatnosti koje primimo putem e-pošte ili online obrasca tretirat ćemo na isti način kao i pisma. To znači da naš odgovor možete očekivati ​​u roku od najviše mjesec dana. U slučaju složenijih prijava obavijestit ćemo vas u roku od mjesec dana ako nam treba više vremena, tj. najduže tri mjeseca.

Svi osobni podaci koje nam date u kontekstu odgovora ili zahtjeva koristit će se u skladu s našom izjavom o privatnosti.

AdviseMyStyle d.o.o. na sve moguće načine nastoji zaštititi svoje sustave od nezakonite uporabe. To uključuje odgovarajuće tehničke i organizacijske odluke temeljene na najsuvremenijoj tehnologiji. Unatoč tome, AdviseMyStyle d.o.o. nije odgovoran za izravne ili neizravne gubitke koji su posljedica nezakonitog korištenja sustava od strane treće strane i koje je pretrpio korisnik ove web stranice.

AdviseMyStyle d.o.o. ne prihvaća odgovornost za sadržaj web stranica kojima se pristupa ili putem hiperveze ili druge reference. Proizvodi i usluge koje nude treće strane ograničeni su općim uvjetima i odredbama treće strane.

Sav sadržaj na ovoj web stranici intelektualno je vlasništvo AdviseMyStyle d.o.o.

Kopiranje, umnožavanje i bilo koje drugo korištenje sadržaja nije dopušteno bez pisanog pristanka AdviseMyStyle d.o.o., osim i isključivo u slučajevima dopuštenim zakonom (kao što je pravo na citiranje) ili ako je određeni sadržaj izričito dopušten.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s pristupom web stranici, uvijek smo dostupni putem e-pošte, telefona ili društvenih mreža.

Svi naši proizvodi:

ZAŠTITA

Ovlaživač

Sprječava izbijanje kožnih problema.

SAMOZAŠTITA

Hidrolat

Pomozite koži da se zaštiti.

NJEGA

Krema

Riješite se neugodnosti na koži.