Politika privatnosti na jednostavan način

 

Pročitali smo gotovo sve GDPR zakone i da budemo iskreni, još uvijek smo zbunjeni što treba napisati.

Stoga samo želimo da znate da vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno i činimo sve što je u našoj moći da je zaštitimo.

Koristimo funkcionalne kolačiće tako da web stranica uopće postoji, a koristimo i analitičke i marketinške kolačiće, što znači … Ako ste se odlučili kad ste ušli na web mjesto, znamo ponešto o vama, ali niti blizu nečega što bi vas moglo identificirati kao osobu. To su samo neki vrlo šifrirani kodovi štreberskog izgleda koji Google Analyticsu daju do znanja što korisnici rade na našoj web stranici, a možemo vam pokazati i oglas s našim proizvodima kada napustite ovu web stranicu i surfate na drugim platformama.

Nemamo što sakriti i uvijek se možete isključiti pritiskom gumba na sredini ove stranice ili brisanjem podataka pisanjem na [email protected].

Sad … Što kažete na isprobavanje naše izvrsne kreme? 🤗👇

POLITIKA PRIVATNOSTI

OSOBNA ZAŠTITA PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Opčenito

Trgovac se obvezuje zaštititi povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine. Prikupljene osobne podatke trgovac će koristiti isključivo za pružanje usluga koje nudi. Trgovac poštuje povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine, te će učiniti sve što je potrebno da ih zaštiti od bilo kakvih kršenja i zlouporabe. Osobni podaci korisnika stoga su jedno od područja na koje Trgovac posvećuje veliku brigu i pažnju, jer je svjestan osjetljive prirode ovog područja.

Sa svim dobivenim osobnim podacima operater web stranice obrađivat će se u skladu s nacionalnim i međunarodnim propisima te u skladu s Europskom općom uredbom 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka.

Zaštita podataka

Trgovac koristi prikladna tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i pohrane osobnih podataka, naloga i plaćanja. Kupoprodajni ugovor (nalog) pohranjuje se u elektroničkom obliku kod trgovca. Trgovac će osobne podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjavanja narudžbe i drugih stvari koje su izravno povezane s narudžbom i potrebnom komunikacijom za dovršavanje narudžbe.

Upotreba osobnih podataka

Trgovac će koristiti sljedeće osobne podatke isključivo u svrhu poslovanja i zaključivanja ugovora na daljinu:

  • ime i prezime;
  • adrese za dostavu;
  • tvrtka ili naziv pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
  • porezni broj pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
  • adresa e-pošte (korisničko ime);
  • lozinku u šifriranom obliku;
  • kontakt telefon;
  • zemlja prebivališta;
  • ostali podaci koje korisnik dobrovoljno unosi u obrasce u internetskoj trgovini;

Ne odgovaramo za točnost podataka koje je uneo korisnik. Svi navedeni podaci pohranjuju se na server www.chicatella.hr dvije godine od datuma kupnje.

Izjava o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika

Trgovac je u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka dužan zaštititi osobne podatke korisnika svoje internetske trgovine. Ni pod kojim uvjetima trgovac neće pružiti osobne podatke bez izričitog dopuštenja korisnika. ostale korisničke podatke trećoj ili neće dopustiti trećoj strani uvid u osobni ili druge podatke korisnika, osim ako ih to ne zahtijeva državna vlast, ako je takva obaveza propisana zakonom ili u dobroj vjeri da je takvo postupanje potrebno za postupke pred sudovima ili drugim državnim tijelima i radi zaštite i ostvarivanja legitimnih interesa trgovca.

Provedba politike privatnosti

Svi zaposlenici trgovca s punim ili nepunim radnim vremenom koji imaju pristup osobnim i drugim korisničkim podacima svjesni su dužnosti zaštite osobnih i drugih podataka i dužni su poštivati ove odredbe o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika internetskih trgovina. Dužnost zaštite osobnih i drugih podataka vrijedi neograničeno, čak i nakon prekida odnosa s Trgovcem.

Korisnikov pristanak na Opće uvjete poslovanja

Korištenjem usluga na web stranici www.chicatella.hr i direktnim klikom na okvir “Slažem se s uvjetima poslovanja” prije kupnje, korisnik se obvezuje dobrovoljno, izričito i nedvosmisleno prihvatiti Opće uvjete i dopustiti obradu osobnih podataka isključivo za ovog ugovora, u skladu s Općim uvjetima i propisima u području zaštite potrošača (također obuhvaćenim Europskom općom uredbom o zaštiti podataka 2016/679) i međunarodnim kodovima za internetsku i elektroničku trgovinu.

Korisnikov pristanak na upotrebu njegovih osobnih podataka u svrhe marketinga

Registracijom i/ili provedbom narudžbe na web mjestu, kupac dozvoljava trgovcu pridobiti osobne podatke (ime, adresu, e-mail adresu i sve ostale podatke koji se pružaju), osim u svrhu pregovora o sklapanju ugovora ili za ispunjavanje ugovora – također se koristi u svrhu izravnog marketinga kroz sve kanale oglašavanja koje trgovac koristi, kao i za potrebe statističkih i tržišnih analiza izravnog marketinga, marketinškog profiliranja i segmentacije.

Svaki kupac mora izričito dati svoj pristanak na provođenje izravnog marketinga putem e-maila davatelju prilikom registracije i / ili narudžbe na web mjestu s oznakom “Prijavite se za vijesti”. U suprotnom, kupac neće primati promocijski materijal putem e-maila, niti će biti unaprijed obaviješten o posebnim pogodnostima.

Svaki kupac može u bilo kojem trenutku opozvati suglasnost za obradu osobnih podataka (danih putem interneta ili preko drugog prodajnog kanala) putem obavijesti putem e-maila: [email protected]. ili klikom na naredbu za odjavljivanje unutar svake marketinške poruke.

Ponuditelj će uzeti u obzir zahtjev kupca i dosljedno organizirati opoziv suglasnosti u svrhu izravnog marketinga putem odgovarajućeg ili svih kanala oglašavanja najkasnije u roku od 15 dana, te o tome obavijestiti kupca u narednih pet dana. Pri tome kupac ne snosi nikakve troškove.

PRAVA KORISNIKA UZ ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Pravo na pristup informacijama

U skladu sa zakonom, Trgovac korisniku web stranice www.chicatella.hr pruža pravo da besplatno dobije informacije o mogućoj obradi njegovih osobnih podataka i pravo na pristup njima te kopiju na njegov pismeni zahtjev.

Pravo na popravak

Uzimajući u obzir svrhu obrade, Trgovac omogućuje subjektu podataka dopunu ili ispravljanje netočnih osobnih podataka koji se odnose na njega.

Pravo na brisanje

Trgovac se obvezuje omogućiti brisanje i zaboravljanje osobnih podataka korisnika. Zahtjev se mora riješiti s prijedlogom za brisanje osobnih podataka.

Pravo na prijenos osobnih podataka

Trgovac, na izričit pisani zahtjev korisnika, omogućuje prijenos njegovih osobnih podataka negdje drugdje, ako je to tehnički moguće i nadopunjuje Softver trgovca.

Pravo na ograničenje obrade

Trgovac preuzima obvezu subjekta podataka zatražiti ograničenje obrade kada se jedan od slučajeva primjenjuje u skladu s Europskom općom uredbom 2016/679.

Pravo na ugovor

Trgovac prepoznaje pravo prigovora na subjekta podataka i ima pravo prigovora u bilo kojem trenutku na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega na temelju članka (e) ili (f) članka, iz razloga koji se odnose na njegovo posebno stanje. 6 (1) Europske opće uredbe 2016/679.

KOLAČIĆI

Osnova za obavijest o kolačićima je izmijenjeni Zakon o elektroničkim komunikacijama (Narodne novine br. 109/2012; ZEKom-1), koji je stupio na snagu početkom 2013. i uveo nova pravila u vezi s korištenjem kolačića i sličnih tehnologija za pohranu podataka ili pristup informacijama. Na početku svake upotrebe internetske trgovine, trgovac dodjeljuje kolačić za identifikaciju, nadzor košarice i osiguravanje sljedivosti (tj. “Kolačić”), koji se pohranjuje u memoriju poslužitelja samo tijekom trajanja posjete internetskoj trgovini, a briše se nakon jednog sata neaktivnosti.

Odaberite kolačiće čiju upotrebu potvrđujete:

Svi naši proizvodi:

ZAŠTITA

Ovlaživač

Sprječava izbijanje kožnih problema.

SAMOZAŠTITA

Hidrolat

Pomozite koži da se zaštiti.

NJEGA

Krema

Riješite se neugodnosti na koži.